Sveitsin Hiihtokeskus

Sveitsin luonnonpuiston laidalla tarjoaa Suomen talven parhaat puolet niin aktiivisille skimbaajille ja lumilautailijoille kuin aloitteleville hiihtäjille ja perheille!

Sveitsin Hiihtokeskus sijaitsee Helsinki-Tampere moottoritien varrella Hyvinkäällä, Sveitsin luonnonpuiston laidalla. Sveitsin edullisen hintatason ja hyvän sijainnin ansiosta hiihtokeskukseen on helppo tulla koko perheen kanssa.

Sveitsin Hiihtokeskus on täyden palvelun hiihtokeskus. Panostamme erittäin vahvasti asiakaspalveluun ja haluamme varmistaa asiakkaidemme turvallisuuden ja tyytyväisyyden. Iloiset työntekijämme rinteissä varmistavat hiihtohissien turvallisen käytön ja rinteiden yleisen viihtyvyyden.

Tarkista avoimet rinteet täältä.

 

Välinevuokraamomme tarjoaa kaikki lasketteluvälineet, laudoista suksiin. Asiantuntevat työntekijämme varmistavat lasketteluvälineiden oikean valinnan. Välinevuokraamossa on saatavilla myös telemark välineet ja SkiBiket.

 

Pulkkamäki

Sveitsin Hiihtokeskuksessa riittää tekemistä myös niille perheenjäsenille, jotka eivät laskettele. Vauhdikas pulkkamäki on lasten ja lastenmielisten suuressa suosiossa.

Tarkista pulkkamäen lumitilanne täältä.

Hiihtoladut

Valaistulle latuverkostolle pääsee hiihtokeskuksen paikoitusalueen takaa, valittavana ovat Sveitsin luonnonpuiston 3, 5 ja 7 kilometrin ladut, sekä monet muut mm. Erkylän, Hyvinkään hiihtäjien majan maastossa olevat lenkit. Voit hiihdellä jopa Hyvinkään ympäri ja kilometrejä kertyy. Kaupungin eteläpuolella on Tahkon veteraanien Lehtolan maja, joka palvelee hiihtokaudella, sekä muulloinkin liikkuvia ihmisiä.

Tarkista avoimet ladut täältä.